Mihai Teja: "Ne-am bătut singuri". Tânărului antrenor i s-a scandat numele la finalul partidei VIDEO

Mihai Teja:
Antrenorul Universităţii Cluj, Mihai Teja, s-a arătat foarte dezamăgit la finalul meciului pierdut de echipa sa cu scorul de 3 la 2 contra echipei Dinamo Bucureşti.

Tânărul antrenor e de părere că echipa s-a a fost învinsă din cauza greşelilor individuale şi doar evoluţiile dinamoviştilor Matei şi Lazăr au făcut ca formaţia ”alb – roşie” să se impună în partida dintre ”U” Cluj şi Dinamo Bucureşti.
Teja a scos în evidenţă minusurile echipei sale care au dus la această înfrângere:

“E un meci pe care din păcate l-am pierdut acasă în faţa suporterilor. Mă doare foarte mult, cu atât mai mult cu cât am pierdut acasă. Am început jocul din minutul şapte în zece oameni. Nu este uşor. Vreau să laud echipa, jucătorii pentru atitudine în primul rând. Eu cred că ne-am bătut singuri prin greşelile individuale pe care le-am făcut. Ne-au bătut Matei şi cu Lazăr, atât. Asta e părerea mea. Cred că la al treilea gol a fost o cădere psihică, chiar înainte să intrăm la pauză. Poate că dacă intram la pauză cu 2-1 pentru Dinamo, poate chiar puteam să întoarcem rezultatul, chiar dacă am jucat în zece oameni. Greşeli individuale şi ne-a taxat Lazăr şi cu Matei şi am pierdut acest meci. Au făcut un joc de contraatac foarte bun şi pe greşeala noastră. Când joci cu un om mai puţin contează, în primul rând psihic. Cred că per ansamblu ar fi fost meritat un rezultat de egalitate, dar e ipotetic ceea ce spunem şi atunci asta e. Am pierdut din cauza noastră, a greşelilor pe care le-am făcut. De asta sunt nemulţummit pentru că am făcut foarte multe greşeli, dar suntem pe plus la capitolul atitudine şi determinare. Nu vreau să discut arbitrajul. Muşat mi-a spus că a fost penalty, mi-a spus că l-a atins. Se poate spune că Veselovsky are probleme la astfel de faze”, a spus Teja la finalul meciului.

"Sunt bucuros că astăzi am reuşit să luăm trei puncte împotriva unei formaţii, din punctul meu de vedere foarte bună. Sunt convins că puţine formaţii o să câştige puncte pe terenul celor de la ”U” Cluj.  “U” Cluj este o echipă bine aşezată în teren şi încearcă să joace fotbal, să paseze de la şase metri atunci când mingea este repusă în joc. Pentru mine e o echipă foarte bună, chiar dacă au pierdut. Se mai întâmplă", au fost cuvintele laudative la adresa "studenţilor" a antrenorului echipei Dinamo Bucureşti, Flavius Stoican.

Comenteaza