Mihai Silvășan, relaxat după cucerirea unui nou titlu: "A fost cea mai grea finală de când antrenez"

Mihai Silvășan, relaxat după cucerirea unui nou titlu: "A fost cea mai grea finală de când antrenez"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT Cluj-Napoca s-a impus în meciul 6 al seriei cu CSM Oradea și și-a adjudecat un nou trofeu în Liga Națională.

Conduși cu 2-0 după primele meciuri ale finalei, "studenții" se aflau într-o situație complicată. Totuși, au câștigat următoarele 4 jocuri ale seriei și au cucerit un nou trofeu, spre bucuria lui Mihai Silvășan, care a avut doar cuvinte de laudă la adresa baschetbaliștilor pe care îi antrenează.

"Mă simt relaxat acum, a fost o finală grea. Am pierdut primele două meciuri acolo și țin să le mulțumesc băieților pentru puterea mentală de care au dat dovadă. Nu e deloc ușor să câștigi 4 meciuri la rând în fața unei echipe precum Oradea. Le mulțumesc jucătorilor, staff-ului și familiei.

Acum trebuie să ne bucurăm, am făcut fericiți atât de mulți oameni. Nu credeam vreodată că la un meci de baschet din Liga Națională va fi Polivalentă arhiplină. Este un mare pas înainte pentru baschetul clujean și cel românesc.

A fost cea mai grea finală de când antrenez, cea mai încărcată din punct de vedere emoțional. Apa din Someș a fost extrem de rece, dar e bună pentru recuperare. Ne-am bucurat aici de mii de oameni, e un sentiment senzațional", a declarat antrenorul.

Comenteaza