Video Mihai Silvășan își laudă jucătorii după succesul uluitor cu Gran Canaria: "Am câștigat grație caracterului nostru"

Mihai Silvășan își laudă jucătorii după succesul uluitor cu Gran Canaria: "Am câștigat grație caracterului nostru"
| Foto: u-bt.basketball

U-BT Cluj-Napoca a învins pe terenul campioanei en-titre din EuroCup, scor 113-111, după prelungiri.

Încă o dată "studenții" au arătat că au puterea de a se lupta de la egal la egal și chiar de a învinge orice formație din cadrul Grupei B a competiției continentale. După un start modest, campioana României a revenit spectaculos și a câștigat în prelungiri, pe terenul deținătoarei trofeului.

Succesul le oferă clujenilor șansa de a ocupa locul secund în Grupa B, care ar fi sinonim cu o calificare direct în sferturile de finală ale EuroCup. La finalul jocului cu Gran Canaria, Mihai Silvășan a putut doar să remarce calitatea echipei sale și modul în care elevii săi s-au luptat.

"Cu siguranță nu ne așteptam la un astfel de meci. Sunt foarte mândru de jucătorii mei, de felul cum s-au luptat. Au lipsit doi baschetbaliști importanți, dar am găsit resurse pentru a înfrunta una dintre cele mai bune echipe din EuroCup. Am jucat cu mult curaj, cu inimă și am câștigat grație caracterului nostru!", a declarat antrenorul.

Rezumatul partidei dintre U-BT Cluj-Napoca și Gran Canaria:

Comenteaza