Mihai Silvășan, încântat de victoria din Grecia: "Sunt extrem de bucuros"

Mihai Silvășan, încântat de victoria din Grecia: "Sunt extrem de bucuros"
| Foto: u-bt.basketball

Antrenorul campioanei României nu a ezitat să își laude elevii la finalul unui nou meci câștigat de "studenți".

U-BT Cluj-Napoca a reușit ceea ce părea imposibil după primele minute ale jocului de la Salonic, o victorie pe terenul celor de la Aris. Baschetbaliștii echipei clujene au dat dovadă de forță mentală și au obținut al patrulea succes european al sezonulu, spre bucuria lui Mihai Silăvșan.

"Felicitări celor de la Aris pentru felul cum au jucat. Sunt extrem de bucuros că am obținut această victorie. Vreau să îi felicit pe jucătorii mei, deoarece și-au dorit victoria și s-au luptat să o obțină.

Pentru noi, a fost un meci destul de prost din punct de vedere ofensiv, dar se poate spune același lucru și în cazul celor de la Aris. Pe de altă parte, ajustările defensive din repriza a doua au contat mult. A fost un efort defensiv semnificativ și de aceea am câștigat.

Știam că va fi un meci provocator din punct de vedere mental, Aris are în spate o istorie incredibilă și fani pe măsură. La final, mă declar încântat că ne-am impus într-o sală grea, unde multe echipe vor întâmpina probleme", a declarat tehnicianul.

Comenteaza