Mihai Silvășan, după un nou eșec la Oradea: “Avem meciul decisiv în fața suporterilor noștri și vom da totul să câștigăm”

Mihai Silvășan, după un nou eșec la Oradea: “Avem meciul decisiv în fața suporterilor noștri și vom da totul să câștigăm”
| Foto: U-BT

U-BT Cluj-Napoca a pierdut și cel de-al patrulea meci al finalei Ligii Naționale, în fața celor de la CSM Oradea, iar campioana României se decide în BT Arena. 

După înfrângerea la limită suferită în meciul 3 al seriei, “studenții” au pierdut din nou în fața marii rivale, scor 64-61. Astfel, orădenii au reușit să trimită finala în decisiv, iar campioana Ligii Naționale va fi încoronată pe terenul formației clujene, în BT Arena.

“A fost un meci încâlcit, în care fiecare posesie a contat. Jucăm împotriva unei echipe foarte bune. Știam că ne vor face viața foarte grea, au câștigat cele două meciuri. Mergem acasă, avem meciul decisiv în fața suporterilor noștri și vom da totul să câștigăm.

Am fost lipsiți de aportul lui Nandor Kuti. Are o problemă la picior, mâine va face un RMN și sperăm să îl recuperăm până duminică. Nu știm dacă se va întâmpla acest lucru. Noi ne vom lupta și vom da ultima picătură de energie să câștigăm partida”, a declarat Mihai Silvășan.

“Am vrut să câștigăm meciul trei, dar și meciul patru. A fost dificil, au avut o atmosferă superbă. Trebuie să mergem acasă și să ne impunem. Ne-am luptat tot sezonul pentru avantajul terenului propriu.

Sperăm ca fanii să vină în număr mare. Vor fi pe teren două echipe care vor să câștige, care se respectă. Vom da totul să câștigăm campionatul. Ne vom odihni și vom fi pregătiți”, a spus și căpitanul clujenilor, Patrick Richard.

Partida decisivă dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea se va disputa duminică, în BT Arena. 

Comenteaza