Mihai Silvășan, după ce U-BT a surclasat CSM Oradea: “Mă bucur că am arătat foarte bine. Apărarea noastră a fost la înălțime”

Mihai Silvășan, după ce U-BT a surclasat CSM Oradea: “Mă bucur că am arătat foarte bine. Apărarea noastră a fost la înălțime”
| Foto: championsleague.basketball

Formația clujeană s-a impus la o diferență considerabilă în reeditarea finalei din sezonul trecut.

U-BT impresionează în startul actualei stagiuni și a ajuns la nouă victorii consecutive în toate competițiile. Ultima victimă a “studenților” a fost vicecampioana CSM Oradea, de care elevii lui Mihai Silvășan au trecut fără emoții, scor 82-55.

În jocul împotriva orădenilor, clujenii au evoluat într-un echipament roz, în cadrul unei campanii de conștientizare a luptei împotriva cancerului la sân.

”Mă bucur că am arătat foarte bine. Apărarea noastră a fost la înălțime. Ne-am propus acest lucru și cred că am reușit. Niciuna dintre echipe nu a avut totuși o seară reușită la aruncări. Una peste alta, cred că am dominat acest joc și nu cred că s-a pus problema învingătoarei.

Le-am amintit băieților că a fost un singur joc. Oradea nu și-a arătat adevărata față. Cu siguranță sunt o echipă valoroasă, care se va bate pentru titlul de campioană. Trebuie să lăsăm acest joc deoparte, să ne concentrăm pe antrenamentele noastre. Vom avea un meci important la Voluntari, ei sunt o echipă valoroasă. De mâine ne vom concentra pe acest joc”, a explicat antrenorul.

“A fost un efort colectiv pe toată durata meciului. Am fost concentrați în permanență, așa cum trebuia. Este doar un meci la început de sezon. Trebuie să rămânem concentrați și să abordăm toate partidele cu încredere. Nu ne gândim niciodată să câștigăm meciurile la o asemenea diferență. Luăm fiecare posesie pe rând.

A fost o victorie importantă, dar mergem mai departe. Urmează o serie de meciuri dificile pentru noi. Mi-a plăcut foarte mult că am purtat echipamentele roz astăzi. Am apreciat efortul depus de echipa noastră, care a realizat o campanie frumoasă despre lupta împotriva cancerului la sân. Multe femei sunt afectate de această boală cruntă”, a declarat și căpitanul Patrick Richard.

Comenteaza