Mihaela Buzărnescu, după despărțirea de Marco Dulca: “Am acceptat insultele, umilințele, acuzațiile produse de imaginația lui”

Mihaela Buzărnescu, după despărțirea de Marco Dulca: “Am acceptat insultele, umilințele, acuzațiile produse de imaginația lui”
| Foto: facebook.com/romaniafedcup

Jucătoarea de tenis nu mai formează un cuplu cu jucătorul Chindiei Târgoviște și a transmis un mesaj după separarea de fotbalist.

Cei doi sportivi au format un cuplu timp de o jumătate de an, însă recent s-au despărțit. La scurt timp după separare, Mihael Buzărnescu a postat un mesaj despre perioada pretrecută alături de Marco Dulca, fostul internațional de tineret.

“Aceste ultime șase luni au fost foarte grele pentru mine, atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Sunt atât de recunoscătoare că am revenit după accidentare și că pot juca din nou.

În viața personală am pus totul pe tavă, m-am implicat total, la fel cum o fac și în viața profesională. Dumnezeu știe prin ce am trecut, dar eu am fost cea care a acceptat insultele, umilințele, accidentările, acuzațiile produse de imaginația lui. Ce abuz mental!

Aceste lucruri lasă urme. Toate relele pe care le-am primit și prin care am trecut se vor transforma în ceva bun pentru mine, într-un anumit moment”, a scris Buzărnescu pe Instagram.

Comenteaza