Mesajul selecționerului înainte de partidele decisive pentru calificarea la EURO: "Avem nevoie de echilibru și de calm"

Mesajul selecționerului înainte de partidele decisive pentru calificarea la EURO: "Avem nevoie de echilibru și de calm"
| Foto: frf.ro

Edward Iordănescu a transmis un mesaj înaintea jocurilor cu Israel și Elveția, ultimele din preliminariile turneului final continental.

România se află în fața unor partide extrem de complicate, dar care i-ar putea aduce o nouă prezență la EURO. "Tricolorii" întâlnesc Israel pe teren neutru și Elveția pe teren propriu, acestea fiind și echipele care se luptă pentru primele locuri din grupă.

Înainte de dubla decisivă pentru calificare, selecționerul a transmis un mesaj, prin care îndeamnă la echilibru și e convins că jucătorii pe care i-a convocat pot reuși o performanță importantă.

"Avem nevoie, mai mult ca oricând, de echilibru și de calm. Pentru că lucrurile foarte bune pe care le-am construit ca echipă în această campanie și poziția pe care ne-am câștigat-o în grupă sunt convins că ne vor ajuta să ne îndeplinim obiectivul, calificarea la EURO 2024.

Fără vreo secundă de teamă, dar înțelegând deplin responsabilitatea pe care o avem, individual și ca echipă, trebuie să oferim cu maturitate și luciditate cea mai bună versiune a noastră. Și o vom face. Așa vom încununa parcursul fără înfrângere cu sărbătoarea pe care o așteaptă toți românii!

Știm deja valorile importante care ne-au adus în acest punct fericit: unitatea grupului, spiritul de sacrificiu și lupta totală, necontenită. Potențialul jucătorilor noștri în care, am spus de la bun început, am repetat și o voi face mereu, am o încredere desăvârșită, s-a consolidat. Iar acum, e momentul să devină o certitudine.

Dincolo de pregătirea noastră, de analiza adversarului sau de tactică, astfel de provocări se câștigă cu inima și cu mintea limpede. Fiți convinși că vom da totul în fiecare clipă, ca până acum! Și că inimile românilor de pretutindeni ne vor întări și mai mult", a transmis Edward Iordănescu prin intermediul FRF.

Comenteaza