Mesajul lui Silvășan după o nouă înfrângere la Voluntari: "Trebuie să rămânem concentrați și să ne arătăm valoarea în partida decisivă”

Mesajul lui Silvășan după o nouă înfrângere la Voluntari: "Trebuie să rămânem concentrați și să ne arătăm valoarea în partida decisivă”
| Foto: u-bt.ro

U-BT a pierdut și cel de-al patrulea meci al seriei împotriva ilfovenilor, scor 81-80, iar finalista se va decide în Sala Polivalentă din Cluj.

Deși a câștigat primele două meciuri din semifinale, formația clujeană a ajuns într-o situație neașteptată. CSO Voluntari le-a dat o replica puternică “studenților”pe teren propriu și a trimis seria în decisiv. După o nouă înfrângere în fața ilfovenilor, Mihai Silvășan a îndemnat la concentrare pentru meciul care va decide finalista Ligii Naționale.

“Din păcate, este o situație pe care nu ne-o doream. Eram bucuroși după primele două meciuri, conduceam cu 2-0. Am vrut să venim aici să luăm primul meci. Nu am reușit, ne-am focusat pe al doilea meci. Am pierdut și acum în fața unei echipe foarte bune, care nu cedează în niciun moment. Au jucători de calitate, care pot să facă diferența.

Din nou am avut probleme cu mingile pierdute. În sfertul al treilea am avut 9 mingi pierdute, ceea ce e foarte mult. Am reușit să revenim, să fim aproape, dar la ultimul atac nu am marcat. Cu siguranță nu trebuie să plecăm capul jos, trebuie să rămânem concentrați și să ne arătăm caracterul și valoarea în partida decisivă”, a declarat antrenorul.

“A fost un adevărat meci de play-off, cu multă luptă. În final am pierdut. Nu este timp să plângem. Vom juca acasă, alături de fani, și vom da totul să intrăm în finală”, a spus și Stipanovic, autor al unui double-double, cu 13 puncte și 15 recuperări.

Comenteaza