Mesajul lui Sabău pentru jucătorii săi: "Trebuie să credem mai mult în noi și să ne dorim să câștigăm"

Mesajul lui Sabău pentru jucătorii săi: "Trebuie să credem mai mult în noi și să ne dorim să câștigăm"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Antrenorul Universității Cluj a prefațat partida de pe teren propriu contra Petrolului Ploiești, din prima rundă a returului sezonului regulat.

Învinși de FC Voluntari în etapa precedentă, "studenții" își doresc să se revanșeze, în special față de suporteri și vor avea ocazia să o facă împotriva "Lupilor galbeni". Ioan Ovidiu Sabău e conștient că întâlnirea va fi una complicată, dar e convins că elevii săi se pot impune, dacă vor avea atitudinea corectă.

"Ne-am pus mari speranțe în jocul cu Voluntari, mai ales că era un adversar abordabil. Veneam după o perioadă foarte foarte bună. Și-a lăsat mult amprenta jocul cu CFR, veneam după deplasarea lungă de la Botoșani. Nu vorbim de scuze, dar trebuie să fim corecți când analizăm un eșec sau un joc mai slab.

Am anticipat că va fi un joc greu și va trebui sa jucăm inteligent și cu efort minim. Nu trebuia să facem greșeli, să le dăm posibilitatea sa plece pe contraatac. Nu am gestionat bine nici superioritatea numerică. Jocul de mâine va fi un joc greu. Anticipez că nici noi nu traversăm o perioadă bună, avem multe absențe. Nu știm cum vom arăta, sunt multe necunoscute.

Petrolul joacă 5-4-1, un sistem bine consolidat, au încredere, iar noi va trebui din nou să ne recăpătăm încrederea și să ne arătăm calitățile când avem mingea. Ei pleacă bine pe contraatac, sunt periculoși la faze fixe.

Trebuie să credem mai mult în noi și să ne dorim să câștigăm. Trebuie să se vadă acea stare de spirit, acea concentrare. Vreau ca suporterii să fie mulțumiți de atitudine și de modul cum ne prezentăm. Avem nevoie de ei de fiecare dată.

Acest club înseamnă suporteri în primul rând. Ne dăm seama ce a însemnat meciul cu CFR, au fost 25.000 și au cântat tot meciul. La finala de la Sibiu au venit 9.000. E o echipă iubită, oamenii văd că se fac lucrurile bine, sunt pretențioși și îmi doresc să nu îi dezamăgim", a declarat tehnicianul.

Universitatea Cluj și Petrolul Ploiești se vor duela sâmbătă, 11 noiembrie, de la 14:00.

Comenteaza