Mesajul lui Sabău înainte de jocul de la Sfântu Gheorghe: "Poate fi un meci decisiv pentru un obiectiv mai ambițios"

Mesajul lui Sabău înainte de jocul de la Sfântu Gheorghe: "Poate fi un meci decisiv pentru un obiectiv mai ambițios"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Universitatea Cluj va juca pe terenul celor de la Sepsi OSK, într-o partidă cu semnificație majoră în lupta pentru un loc de play-off.

După ce au remizat pe Cluj Arena împotriva liderului FCSB, scor 0-0, "studenții" se deplasează la Sfântu Gheorghe, unde vor evolua contra unei formații de care îi desparte doar un punct în clasamentul Superligii. Obiectivul e unul clar, victoria, iar Ioan Ovidiu Sabău își dorește concentrare maximă înaintea jocului.

"Noi ne dorim să câștigăm. Poate fi un meci decisiv pentru un obiectiv mai ambițios. Sepsi e într-o situație delicată, vin după 4 înfrângeri, dar au arătat destul de bine, au dominat. Nu va fi ușor, dar cred că noi am crescut ca ritm, ca formă sportivă și majoritatea jucătorilor arată mult mai bine din punct de vedere fizic. Motivați vom fi, avem experiență, terenul e foarte bun.

Depinde mult de inspirație, maniera de abordare a jocului. Vor conta și greșelile, sperăm să nu fie decisive. La Sepsi e presiune mare, să nu se califice în play-off ar fi un eșec mare. Sunt o echipă bună, au condiții bune, iar așteptările sunt mari. Trebuie să avem curaj, încredere și să exploatăm anumite momente în favoarea noastră.

Ne-am antrenat în condiții bune, cu FCSB am făcut un joc bun, înseamnă că se poate. Mizăm pe acea stare de spirit pe care trebuie să o avem când e un astfel de moment. Contează experiența și valoarea, iar eu am în lot și experiență și valoare. Ne dorim să îi răsplătim pe suporteri, eu empatizez cu ei.

Nu mă simt bine când știu că dezamăgesc atât de mulți oameni, așa cum s-a întâmplat la Craiova. Când vezi stadionul aproape plin trebuie să te responsabilizeze și să îți dea adrenalina de a lupta pentru un rezultat bun", a spus antrenorul.

Meciul dintre Universitatea Cluj și Sepsi OSK se va disputa duminică, de la 14:00. 

Comenteaza