Mesajul lui Lincar după succesul la scor al Universității Cluj: "Nu e un joc pe care să îl luăm ca etalon"

Mesajul lui Lincar după succesul la scor al Universității Cluj: "Nu e un joc pe care să îl luăm ca etalon"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Echipa clujeană s-a distrat în primul amical al verii contra concitadinei Sănătatea, pe care a învins-o cu 9-2.

Universitatea Cluj a început cu dreptul seria partidelor de pregătire dinaintea noului sezon și a marcat pe bandă rulantă în jocul contra Sănătății Cluj. Deși echipa sa a înscris de 9 ori, Erik Lincar crede că partida nu trebuie luată drept etalon, iar atingerea anumitor parametri fizici a fost mai importantă decât scorul.

"Nu e un joc pe care să îl luăm ca etalon. Ne interesa mult factorul fizic, zic eu că jucătorii s-au implicat. Important e că nu am avut accidentări, o singură excepție la Remacle în repriza a doua.

În rest, ne pregătim și așteptăm cu nerăbdare cantonamentul unde vom avea patru jocuri foarte bune și va trebui să pregătim sezonul de Liga 1.

Vor mai fi trei transferuri până la plecarea în cantonament, dacă nu, pe parcurs vor veni cinci, șase jucători.

De anul trecut am tot spus că pentru mine jocurile amicale nu reprezintă un etalon la ceea ce va urma în jocurile oficiale. E altă atmosferă, altă concentrare.

Jucătorii tratează mult mai serios jocurile respective. E important să ne pregătim și e adevărat că în funcție de aceste jocuri voi alege și primul 11 la începutul Ligii 1", a declarat antrenorul.

La rândul său Albert Hofman a vorbit despre jocul în care a înscris trei goluri. "E bine că am un început bun de sesiune de pregătire. Sper să continui tot așa și să încep în același mod și în Liga 1. Arătăm bine și avem un grup unit. Trebuie să mai vină și alți jucători, dar atmosfera e foarte bună și muncim pentru obiectivul nostru.

Pentru mine ar însemna inițierea mea ca fotbalist primul sezon la Liga 1. Îmi doresc să urmeze cât mai multe.

E primul meci, iar până vom intra in formă maximă e normal să existe și erori. Nu îmi fac nicio problemă în legătură cu ratările de azi, pentru că la primul meci din campionat vom fi la cel mai înalt nivel", a spus fotbalistul.

Comenteaza