Mesajul lui Iuliu Mureșan, după un nou titlu al CFR-ului: “Clubul a ajuns să aibă pedigree, succesul vine din inerție”

Mesajul lui Iuliu Mureșan, după un nou titlu al CFR-ului: “Clubul a ajuns să aibă pedigree, succesul vine din inerție”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul președinte din Gruia a felicitat echipa clujeană pentru primul trofeu din istoria clubului, la care Mureșan nu a participat.

După 18 ani la conducerea formației “feroviare”, Iuliu Mureșan a plecat în toamna anului trecut. Acum, după ce a început o nouă aventură la Hermannstadt, fostul președinte al CFR-ului a vorbit despre succesul recent al clujenilor, care au reușit să cucerească al doilea titlu consecutiv și al cincilea din istorie. Capionatul cucerit al finalul săptămânii a fost primul trofeu din istoria clubului, la care Mureșan nu a participat din postura de oficial al echipei.

Fostul președinte din Gruia recunoaște că s-a bucurat pentru succesul formației și spune că a fost chiar invitat la petrecerea campionilor. “E normal să mă bucur, am trăit 18 ani la CFR Cluj, iar acel club este creația lui Arpad Paszkany și Iuliu Mureșan. E ca un copil care acum a crescut mare, e matur, dar chiar se duce-n Germania la muncă sau să trăiască acolo, tot rămâne în sufletul meu, fiindcă am contribuit la ceea ce este acum. De ce CFR e campioană și FCSB, nu? Clubul a ajuns să aibă pedigree, are alură de campion, succesul vine din inerție. Spun că acest club e creația noastră, a mea și a lui Arpi, fiindcă și stadionul, și infrastructura au fost puse la punct de noi. Chiar dacă în acte nu ne mai aparține, ne va aparține mereu sufletește

Patronul m-a sunat de două ori duminică, am vorbit cu Neluțu Varga, l-am felicitat, m-a felicitat, comunicăm frecvent. M-a invitat la meci, la petrecere, doar că aveam treabă cu echipa mea de la Sibiu. N-am putut să vin și nici n-am vrut. N-am dorit să tulbur apele. Am evitat de atunci să trec pe la stadion, pe la club, nu mi-ar pica bine nici mie, nici lor, celor care sunt acum”, a spus Iuliu Mureșan, pentru GSP.

 

Comenteaza