Mesajul lui Ioan Filip înaintea unui nou duel cu rivala din oraș: "Astfel de meciuri se câștigă cu inima"

Mesajul lui Ioan Filip înaintea unui nou duel cu rivala din oraș: "Astfel de meciuri se câștigă cu inima"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul în vârstă de 33 de ani se bazează și pe susținerea venită din tribune la meciul din Superligă contra CFR-ului.

După ce prima partidă dintre rivalele clujene s-a încheiat la egalitate, 1-1, duelul se reia în campionat. Ioan Filip a fost cel care a provocat autogolul lui Roger ce a adus un punct "studenților", dar speră la mai mult în partida din Superligă.

Experimentatul mijlocaș a lăudat implicarea fanilor la meciul de joi și speră că suporterii vor veni în număr cât mai mare la jocul de duminică, dar și la celelate partide ale Universității Cluj.

"A fost o atmosferă senzațională, suporterii ne împing tot timpul de la spate. A fost un prim test cu CFR-ul, ei au menajat jucători. Știm că duminică nu vor menaja așa mulți, au și ei nevoie de puncte, la fel ca și noi.

A fost autogolul lui Roger, dar am contribuit și eu și e important că am obținut un punct în această grupă. Știm că pentru suporteri acest meci contează, dar pentru noi și celelalte sunt importante și cred că am fi mult mai sus în clasament cu aportul lor.

Avem nevoie la toate celelate meciuri de ei. Au cântat tot meciul, chiar dacă am luat gol rapid. Astfel de meciuri se câștigă cu inima. Avem 72 de ore să ne revenim, deci cred că vom fi pregătiți",a spus Ioan Filip. 

Comenteaza