Mesajul lui Iliev înaintea duelului contra Concordiei: "Nu există nicio scuză pentru noi, trebuie să mergem mai departe"

Mesajul lui Iliev înaintea duelului contra Concordiei: "Nu există nicio scuză pentru noi, trebuie să mergem mai departe"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Goalkeeper-ul bulgar își dorește un parcurs cât mai îndelungat în Cupa României pentru Universitatea Cluj.

Sosit la începutul lunii septembrie, Plamen Iliev are planuri mari alături de "studenți". Portarul în vârstă de 31 de ani nu concepe alt rezultat decât victoria contra Concordiei Chiajna și consideră Cupa un obiectiv important pentru echipa cluejană.

"Ne așteaptă două meciuri dificile, jucăm în deplasare și sper să facem o treabă bună. Trebuie să ascultăm ce ne spune staff-ul și să ne calificăm mai departe în Cupă. Cred că suntem pregătiți, am avut două săptămâni bune de antrenamente.

Cupa e normal să fie un obiectiv pentru noi. La un club precum "U" Cluj, Cupa este un obiectiv în fiecare an. Nu există nicio scuză pentru noi, trebuie să facem meciuri bune și să mergem mai departe", a spus portarul.

Iliev a recunoscut că s-a adaptat repede la Cluj și nu regretă decizia de a se alătura "studenților". "Clujul e un oraș frumos. Eu am schimbat multe orașe în cariera mea. Nu a fost dificl să mă integrez, băieții m-au primit bine, mă simt foarte bine la Cluj. Nu regeret că am venit aici", a dezvăluit jucătorul din Bulgaria

Partida dintre Universitatea Cluj și Concordia Chiajna se va disputa joi, de la 18:45.

Comenteaza