Mesajul lui Edi Iordănescu după revenirea lui Arlauskis: “Cine merită și dă randament joacă”

Mesajul lui Edi Iordănescu după revenirea lui Arlauskis: “Cine merită și dă randament joacă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului a dezvăluit ce așteptări are de la jucătorii săi, după ce portarul lituanian care a impresionat în tricoul campioanei a revenit în Gruia.

Oficialii “feroviarilor” au ajuns la un acord cu Giedrius Arlauskis, goalkeeper-ul care a impresionat în ultimele sezoane și a contribuit decisiv al cele trei titluri în Liga 1 și la rezultatele bune din cupele europene. Chiar dacă în trecut era titular incontestabil, Edi Iordănescu i-a transmis lui Arlauskis că nu va reveni atât de repede în poarta campioanei și va trebui să se lupte cu Bălgrădean pentru un loc în primul 11.

“Am 25 de jucători cu personalitate în vestiar, este un vestiar care a făcut performanță. Sunt jucători care știu ce înseamnă performanță, care au într-adevăr capriciile lor, tabieturile lor. Sunt atent la toți, cum îi gestionez. Sigur, cu întoarcerea lui Arla, este încă un jucător în plus cu valoare și cu personalitate, dar ăsta este rolul meu. Am deja 10 ani de antrenorat și sunt lucruri prin care am mai trecut. Am lucrat cu jucători de națională, am jucători de națională.

După trei luni, dacă trag linie și fac o analiză, toți s-au aliniat la ceea ce am vorbit în primă fază. Eu le-am spus planul meu, viziunea, filosofia, le-am spus că vreau să jucăm un alt fotbal, dar în același timp le-am spus că îmi doresc disciplină în vestiar, în antrenamente. Trebuie să fie 100% implicați zi de zi. Sunt lucruri de la care eu nu mă abat, lucruri la care eu sunt sensibil și fac parte de modul meu de lucru.

Spun cu bucurie că până în acest moment nu am avut probleme și fiecare și-a înțeles rolul. Cine se pregătește, cine merită și dă randament joacă. Toți trebuie să fie pregătiți în orice moment să ajute echipa. Este valabil și pentru portarii mei, care sunt de națională, foarte valoroși, pe care eu sunt bucuros că îi am în echipă”, a spus antrenorul campioanei, pentru GSP.

Comenteaza