Mesajul lui Dan Petrescu înaintea meciului cu Ballkani: "Dacă ne vom califica va fi un miracol"

Mesajul lui Dan Petrescu înaintea meciului cu Ballkani: "Dacă ne vom califica va fi un miracol"
| Foto: lpf.ro

Formația din Gruia se află în fața unui meci care poate fi sinonim cu o nouă calificare în primăvara europeană.

După trei ani de la ultima reușită de acest fel, CFR Cluj poate avansa din nou dintr-o grupă continentală. În stilul caracteristic, Dan Petrescu s-a arătat reticent înaintea jocului cu Ballkani și a catalogat o posibilă calificare drept un adevărat miracol.

"Este al 14-lea meci în Europa, o cursă infernală pentru noi. Suntem la mână noastră, ar fi fantastic pentru fotbalul românesc să ne calificăm. Ultima dată tot noi ne-am calificat, când am jucat cu Sevilla.

Eu sunt realist și nu uit că adversarul a dat 6 goluri în deplasare cu Sivasspor și cu Slavia Praga. E posibil mâine să le arăt jucătorilor un film special care să îi motiveze. Cred că mâine vom avea 6-7 jucători care au venit în actualul sezon.

E un CFR reinventat. Nu a fost ușor până acum, am avut probleme mari de lot. Am făcut pregătirea cu unii și acum sunt alții aici. Dacă ne vom califica va fi un miracol, în contextul problemelor din fotbalul românesc", a declarat Dan Petrescu.

"Cred că este cel mai important meci a acestui an. Am făcut 7 puncte în această grupă, iar cu o victorie putem ajunge în primăvara europeană. Cred că ar fi o performanță mare pentru noi și pentru țară.

E clar că cei de la Ballkani au venit cu gândul la victorie. Șansele noastre de calificare depind de noi, trebuie să câștigăm și să nu stăm cu gândul la celălalt meci", a spus Ciprian Deac.

CFR Cluj și Ballkani se întâlnesc joi, începând cu 19:45, în ultimul meci al Grupei G din UEFA Conference League.

Comenteaza