Mesajul lui Dan Petrescu înaintea derby-ului cu CS U Craiova: “Nu putem spune că e finala campionatului”

Mesajul lui Dan Petrescu înaintea derby-ului cu CS U Craiova: “Nu putem spune că e finala campionatului”

Tehnicianul trupei din Gruia așteaptă o evoluție bună din partea elevilor săi, însă e convins că titlul se va juca până în ultima etapă a play-off-ului.

După două victorii în primele două jocuri de la reluarea campionatului, CFR Cluj primește vizita Craiovei, în duelul primelor două poziții din Liga 1. La fel ca și “feroviarii”, oltenii au obținut maximum de puncte își doresc să detroneze echipa clujeană din fruntea clasamentului. Cu toate că și un rezultat de egalitate i-ar avantaja pe clujeni, Dan Petrescu își dorește un succes în derby.

Tehnicianul clujenilor a prefațat jocul cu CS U Craiova. “Exact cum au fost toate meciurile dintre CFR și Craiova, acesta va fi un meci foarte strâns. Cred că micile detalii vor face diferența și va fi echilibrat. Nu neapărat Bergodi face diferența, deși e un antrenor foarte bun și îmi pare bine că a revenit în Liga 1. Tot timpul am avut o relație bună cu el. Nu e doar meritul lui, ci și al lui Papură și al lui Pițurcă. Au un lot puternic și probabil se vor lupta pentru titlu până în ultima etapă.

Nu putem spune că e finala campionatului. Sunt convins că oamenilor le place să spună asta. E un meci important, dar nu e ultimul. Mai sunt 15 puncte în joc după această partidă și sper să nu se decidă totul în ultima etapă, deși cred că va fi suspans până la ultimul meci.

Eu vreau să câștigăm, dar cel mai important este să nu pierdem. Dacă pierzi meciuri nu e bine, un egal sau o victorie ar fi bune pentru noi. Nu putem să ne axăm doar pe un jucător, deși au mai mulți jucători periculoși decât alte echipe. Ei pot să facă diferența, mai ales în Liga 1. Trebuie să ne apărăm bine și să fim organizați mereu”, a declarat tehnicianul campioanei.

Antrenorul formației din Gruia a oferit detalii despre situația contractuală a lui Arlauskis și Țucudean. “Arlauskis a revenit după accidentare și el va apăra sigur duminică. Doar el și Țucudean nu au semnat prelungirea. Vom avea o discuție și vom vedea dacă își doresc să continue, ei trebuie să decidă”, a explicat Petrescu.

Comenteaza