Enache, înaintea partidei cu Pandurii: “Îmi doresc să câștigăm pentru a continua cursa pentru play-off”

Enache, înaintea partidei cu Pandurii: “Îmi doresc să câștigăm pentru a continua cursa pentru play-off”
| Foto: fcucluj.ro

Universitatea Cluj va juca primul meci de campionat al anului pe terenul unei formații care a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în primele șase la finalul sezonului regulat.

“Șepcile roșii” se află în fața primei finale din cele cinci dinaintea play-off-ului. Echipa clujeană are nevoie de un parcurs fără greșeală pentru a mai putea spera la o poziție ce îi va da dreptul să se lupte pentru promovare.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu, primul adversar al anului în campionat pentru “studenți”, ocupă locul al doilea în clasament și a surprins în actuala stagiune prin rezultatele favorabile. Totuși, Costel Enache a încrezător înaintea partidei.

“Am exact aceleași așteptări pe care le are toată lumea. Îmi doresc să câștigăm pentru a continua cursa pentru play-off. Din punct de vedere al efectivului, Daniel Novac și Tudor Telcean evolueză simțitor, dar nu înseamnă că în momentul în care ți-a trecut accidentarea ești pregătit să joci.

Asta se corectează în timp. Pregătirea, antrenamentele, ideile de joc se acumulează în timp. Pentru ei mai durează procesul acesta, însă contează foarte mult că Dan a revenit printre noi. Nu îl luăm în calcul pentru meciul acesta, dar la drum lung ne va ajuta cu siguranță.

A revenit și Tudor, însă nu e pregăti de joc încă. Mă aștept la un meci dificil, la un teren greu, însă nu mai greu decât cel de la meciul din Cupa României”, a declarat antrenorul pentru fcucluj.ro.

Partida dintre Universitatea Cluj și Viitorul Pandurii Târgu Jiu se va disputa azi, de la 17:00. 

Comenteaza