Medalie de campion cu CFR Cluj și pentru Marius Șumudică? Răspunsul lui Dan Petrescu

Medalie de campion cu CFR Cluj și pentru Marius Șumudică? Răspunsul lui Dan Petrescu
| Foto: CFR Cluj Facebook

Marius Șumudică a pregătit-o pe CFR Cluj în primele șapte etape ale actualului sezon, timp în care actualul antrenor al celor de la Al-Shabab a obținut punctaj maxim.

Întrebat dacă Marius Șumudică ar merita să primească o medalie de campion din partea ardelenilor, Dan Petrescu a avut un răspuns ferm. "Bursucul" a spus că nu are ce să îi reproșeze predecesorului său, ba mai mult, nu ar avea nimic împotrivă dacă tehnicianul ar fi recompensat pentru parcursul din startul campionatului.

"Asta nu pe mine trebuie să mă întrebați. El a fost antrenor șase meciuri (n.r. șapte etape a stat Șumudică pe banca CFR-ului în Liga 1). Dacă cineva din club consideră că merită să-i dea, eu n-aș fi împotrivă, ba din contră. N-am ce să-i reproșez. Cu toate că el a vorbit foarte rău de mine și și-a dat cu părerea, eu nu o să fac asta.

Am găsit o echipă care a câștigat șase meciuri, ce pot să zic? După aceea a fost un meci la care au fost secunzii mei, cel cu FCSB, câștigat cu 4-1. În rest, când un antrenor câștigă șase meciuri, ce să-i reproșez? A fost bine, că dacă echipa pierdea trei din acele șase partide, poate nu mai eram campioni. Deci are și el meritul lui, normal", a declarat Dan Petrescu pentru GSP.ro.

După ce a fost îndepărtat cu scandal din Gruia, Marius Șumudică a rupt orice fel de legătură cu oficialii de acolo și a refuzat să vorbească despre performanța reușită de fosta sa echipă zilele trecute. Acesta a declarat că nu și-a făcut decât datoria în cele șapte etape în care a fost antrenorul celor de la CFR Cluj și nu are nevoie de nimic altceva.

Comenteaza