Martin Remacle, încântat de susținerea fanilor clujeni: "Dacă ai asemenea suporteri devii alt jucător"

Martin Remacle, încântat de susținerea fanilor clujeni: "Dacă ai asemenea suporteri devii alt jucător"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Fotbalistul belgian al Universității Cluj a vorbit la superlativ despre susținătorii formației antrenate de Erik Lincar.

Sosit în pauza de iarnă, Martin Remacle a devenit în ultimele luni o prezență constantă în primul 11 al echipei clujene și a contribuit la promovare cu un gol în barajul cu Dinamo.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani se declară încântat de susținerea fanilor și e convins că evoluțiile bune ale sale și ale colegilor săi se datorează și suportului primit din tribune.

"E incredibil să jucăm cu această atmosferă. La meciul cu Dinamo a fost o nebunie, 20.000 de oameni. Suntem fericiți că suporterii au venit și la Mediaș, ne-au împins de la spate. Cred că dacă ai asemenea suporteri devii alt jucător. Mie mi se par incredibili acești suporteri", a declarat mijlocașul belgian.

Victoria, obiectivul "studenților" la Pitești

După ce au început campionatul cu două rezultate de egalitate împotriva unor pretendente la titlu, jucătorii Universității Cluj nu concep alt rezultat decât victoria în duelul cu FC Argeș.

"Nu va fi un meci ușor, ei ne vor aștepta după înfrângerea suferită cu Sepsi. Au făcut transferuri din Franța, se luptă pentru play-off. Nu va fi un meci ușor, dar suntem "U" Cluj și mergem acolo să câștigăm.

Luăm fiecare meci în parte. Nu contează cu cine jucăm, dăm totul. Suntem agresivi și apoi vedem câte puncte luăm. Dacă spuneam înainte de campionat că vom începe cu două egaluri, eram mulțumiți. Dar când am văzut cum s-a jucat, suntem dezamăgiți. Suntem concetrați pe meciul cu FC Argeș și mergem să luăm 3 puncte", a spus Remacle

Partida dintre Univeristatea Cluj și FC Argeș va deschide runda cu numărul 3 din Superligă, fiind programată vineri, 29 iulie, de la 18:30.

Comenteaza