Martin Remacle a adus un punct Universității Cluj în meciul cu FC Argeș: "Cred că trebuia să câștigăm partida"

Martin Remacle a adus un punct Universității Cluj în meciul cu FC Argeș: "Cred că trebuia să câștigăm partida"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani a marcat primul său gol din carieră în Superligă în jocul contra piteștenilor încheiat la egalitate, scor 1-1.

Intrat la pauza meciului cu FC Argeș, Martin Remacle a reușit să înscrie golul egalizator pentru Universitatea Cluj și să aducă un punct echipei sale.

La finalul jocului, belgianul s-a declarat încântat de atmosfera de la echipă și de suporterii clujeni, însă recunoaște că se aștepta la o victorie contra piteștenilor.

"A fost primul meu gol în Liga 1. Vreau să le mulțumesc colegilor, care mă susțin mereu. De când am venit aici sunt mereu motivat de suporteri, care sunt fantastici. Îmi aduc aminte de cei de la formația mea din Belgia, Standard Liege.

Cred că trebuia să câștigăm partida. Antrenorul nostru mi-a zis înainte de meci că o să intru pe parcurs. Am fost pregătit să intru și să dau totul ca de obicei. Nu suntem satisfăcuți cu un punct, dar dacă jucăm așa, o să adunăm puncte", a spus Remacle, potrivit Digisport.

Mijlocașul belgian s-a alăturat în luna ianuarie echipei clujene pentru care a strâns 17 apariții, a marcat de două ori și a oferit două pase decisive.

Comenteaza