Șumudică, la prima înfrângere! CFR Cluj a pierdut amicalul cu maghiarii de la Puskas Akademia

Șumudică, la prima înfrângere! CFR Cluj a pierdut amicalul cu maghiarii de la Puskas Akademia
| Foto: Facebook

CFR Cluj a suferit primul eșec în cantonamentul de pregătire din Austria. A pierdut cu 0-1 amicalul cu Puskas Akademia, formație din prima ligă maghiară.

Echipa la care a jucat titular Alex Băluță a evoluat mai bine după pauză, când a și deschis scorul dintr-un penalty scos chiar de fostul jucător al Universității Craiova, în minutul 60.

A transformat Plsek, iar clujenii au alergat după egalare, care putea veni la o lovitură liberă executată de Claudiu Petrila în minutul 80, la o mare ocazie a lui Billel Omrani sau la lovitura de cap a lui Mike Cestor, cu două minute înainte de final. La Akademia Puskas a mai jucat și mijlocașul Marius Corbu, a scris digisport.ro. 

Marius Șumudică a început jocul cu următoarea formulă: C. Figueiredo - C. Manea, O. Hoban, D. Ciobotariu, M. Camora (cpt), - C. Itu, A. Tahiri - V. Costache, M. Rondon, A. Păun - G. Debeljuh. Pe parcurs, a rulat tot lotul.

CFR Cluj a mai disputat două amicale în cantonamentul din Austria: 4-0 cu FC Wels și 1-1 cu Ludogorets Razgrad. Campioana se pregătește pentru turul I preliminar al Champions League unde va întâlni pe Borac Banja Luka. Meciurile au loc pe 6, respectiv 13 iulie.

"Ce putem învăța din acest eșec? Nu suntem obişnuiţi să pierdem, nici măcar în amicale. Adversarii şi-au dorit să câştige. Stagiul de pregătire a fost greu. Ar trebui să fim mai atenţi, mai agresivi pentru că adversarii au avut şi un plus de agresivitate şi să băgăm mingile în poartă pentru că ne-am creat multe ocazii. Obiectivele pentru următoarele partide sunt: victorie şi... victorie", a declarat Denis Ciobotariu la finalul partidei cu Puskas Akademia. 

Comenteaza