Mario Camora, discurs de căpitan: “Dacă nu vom fi uniți, nu vom reuși nimic”

Mario Camora, discurs de căpitan: “Dacă nu vom fi uniți, nu vom reuși nimic”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

CFR Cluj revine la lupta din campionat și o va întâlni pe Viitorul, în duelul ultimelor două campioane.

Clujenii trec prin cea mai slabă perioadă a sezonului, nu au mai reușit să câștige de trei partide și au fost umiliți de luxemburghezii de la Dudelange. Acum, “feroviarii” mai rămân angrenați doar în competițiile interne și speră să iasă victorioși la finalul anului competițional.

Căpitanul Camora a explicat ce a însemnat înfrângerea din Europa League, dar știe care e secretul pentru o revenire a CFR-ului. “Avem un meci important, pe care vrem să îl câștigăm și trebuie să fim concentrați. Dacă eram calificați nu discuta nimeni, dar acum au și motive să vorbească oamenii despre noi. Am greșit și acum ne asumăm responsabilitatea. Pauza vine perfect pentru noi, dar e important să intrăm în pauză după o victorie. Au fost zile grele pentru jucători, pentru antrenori, pentru club.

Trebuie să ne gândim numai la victorie și să dăm totul pe teren. Conducerea a fost supărată, dar nu mai supărată decât noi, jucătorii. Toată lumea voia să joace CFR în Europa League, dar nu s-a putut. Aveam o șansă mare, dar nu a fost să fie. Dacă nu vom fi uniți, nu vom reuși nimic împreună”, spus portughezul.

Fundașul lateral a discutat și despre probleme cu suporterii, care i-au aplaudat pe cei de la Dudelange. “Ceea ce au făcut suporterii este normal, ei au venit au făcut atmosferă și noi nu am putut să îi facem fericiți. Noi doar le putem cere scuze, dar nu asta vor să audă. Trebuie să fim bărbați și să dăm totul pe teren și să câștigăm. Avem nevoie să vorbim și să facem un meci bun și să obținem o victorie. Suporterii trebuie să aibă din nou încredere în noi, vom lua titlul și Cupa”, a precizat Camora.

Duelul ultimelor două campioane, dintre CFR Cluj și Viitorul va avea loc duminică, 2 septembrie, de la ora 18:30, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

Comenteaza