Mandorlini, sentimental la prezentarea oficială: "M-am întors într-un oraș și la un club pe care le port în suflet"

Mandorlini, sentimental la prezentarea oficială: "M-am întors într-un oraș și la un club pe care le port în suflet"
| Foto: ZIUA de Cluj

Italianul în vârstă de 62 de ani a revenit la CFR Cluj după 13 ani de la precedentul mandat pe banca formației din Gruia.

Însoțit de președintele clubului clujean, Cristi Balaj, Andrea Mandorlini a fost prezentat oficial ca noul antrenor al "feroviarilor". Tehnicianul italian se bucură de revenirea în România și își dorește să reușească performanțe precum cele din precedenta aventură la CFR.

"Sunt foarte încântat că sunt aici, de faptul că m-am întors într-un oraș și la un club pe care le port în suflet. Clubul m-a căutat și mi-a propus să continuăm rezultatele bune pe care le-au avut recent.

Sunt foarte mândru că pot fi din nou pe banca tehnică a acestei echipe. Cred că un club precum CFR trebuie să aibă ca obiectiv doar victoria, acestea sunt așteptările pe care un club mare le are. Vreau să contribui și să ajut clubul să-și îndeplinească obiectivele. Orașul e mult schimbat în bine, se vede progresul.

Stadionul nu mi-l aminteam așa, arată foarte bine. Am avut astăzi primul antrenament și îmi doresc să dau totul pentru acest club. Mai avem câteva zile pentru a completa staff-ul, secund va fi un fost jucător al meu.

Staff-ul de aici va rămâne alături de mine. Vom vedea dacă vor transfera jucători italieni, sunt de valoare, mi-aș dori să mai aduc, dar e prea devreme să discutăm", a declarat italianul.

"Avem bucuria de a-l avea antrenor pe Andrea Mandorlini, un fost mare jucător și un antrenor cu mare experiență. Cunoaște orașul, a mai fost antrenor aici și ne dorim să repete perfornanțele pe care le-a avut la clubul nostru. Dorim să îi mulțumim lui Dan Petrescu și îi dorim succes la noul club", a spus și președintele Cristi Balaj.

Primul mandat al lui Andrea Mandorlini la CFR Cluj a fost în perioada noiembrie 2009-septembrie 2010, iar italianul i-a condus pe "feroviari" spre câștigarea titlului, Cupei și Supercupei României.

Comenteaza