Luis Alberto, prezentat oficial la Vitoria Bahia: Cei de la Cluj vroiau să continuu, dar am considerat că e momentul să mă întorc în Brazilia

Luis Alberto, prezentat oficial la Vitoria Bahia: Cei de la Cluj vroiau să continuu, dar am considerat că e momentul să mă întorc în Brazilia
Fostul jucător al CFR-ului, Luis Alberto, a fost prezentat oficial de echipa braziliană Vitoria Bahia, unde a fost împrumutat pentru un an de Sporting Braga.

„Vreau să câştig titluri şi să ajut echipa să îşi îndeplinească obiectivul, de a se califica în Cupa Libertadores", a precizat Luis Alberto, citat de site-ul oficial al echipei Vitoria. „E o plăcere deosebită să îmbrac tricoul unui mare club, le mulţumesc directorului, preşedintelui şi vreau să mă revanşez pe teren cu profesionalism şi dedicaţie".

Eroul CFR-ului de pe Old Trafford a mărturisit că s-a simţit bine la echipa clujeană şi oficialii formaţiei dorea să continue, dar a ales să se întoarcă în Brazilia. „Am fost fericit, am jucat şi preşedintele CFR-ului vroia să continui, dar am simţit că din punct de vedere familial era vremea să mă întorc în Brazilia şi la un mare club", a menţionat mijlocaşul.

Luis Alberto a fost împrumutat pentru un an de Sporting Braga la Vitoria Bahia, echipă din oraşul natal, Salvador, al fotbalistului.

Mijlocaşul Luis Alberto a fost împrumutat în 2012 de Sporting Braga la CFRCluj. Deşi s-a integrat în echipa "feroviară", reuşind golul de senzaţie din victoria clujenilor cu Manchester United, pe Old Trafford, mijlocaşul a fost cedat după exprirarea împrumutului său.

 

Comenteaza