Lucrări de întreținere a gazonului de pe Cluj Arena. "Înlocuim porțiunile din fața porților și îl îndreptăm"

Mircea Crăciun, directorul general al firmei care se ocupă de mentenanța suprafeței de joc de pe Cluj Arena, a precizat, pentru ZIUA de CLUJ, ce lucrări sunt efectuate pentru refacerea gazonului.

"Înlocuim porțiunile de gazon din fața porților și îl îndreptăm, îl nivelăm, îl curățăm de ceea ce a rămas de la meciul precedent. Efectuăm un procedeu de eliminare a apei din substrat, dar vom reuși doar parțial pentru că se anunță ploi în acest final de săptămână", a declarat Mircea Crăciun, director General Eco Garden Construct, companie care a fost angajată de Consiliul Județean Cluj, proprietarul stadionului, să execute lucrări de mentenanță a gazonului.

Declarația vine după ce, Eugen Neagoe s-a plâns de starea gazonului de pe Cluj Arena și consideră că nu se fac suficiente eforturi pentru îmbunătățirea calității terenului: "Avem un oraș de 5 stele, un stadion de 5 stele și un gazon de -4 stele. S-a văzut cum a arătat la jocul contra Rapidului. Cred că e cel mai prost gazon din țară, la concurență cu cel de la Arad", a spus Eugen Neagoe înaintea meciului dintre FC Universitatea Cluj și cu UTA, care se va disputa duminică, de la 14:30, pe Cluj Arena.

VEZI ȘI: Clarificări despre starea gazonului de pe Cluj Arena. Mircea Crăciun, Eco Garden: "Este singurul stadion din țară unde s-a schimbat o singură dată"

Comenteaza