Lovitură pe piața transferurilor. "U" Cluj, aproape de un mijlocaș crescut de Inter și AC Milan

Lovitură pe piața transferurilor. "U" Cluj, aproape de un mijlocaș crescut de Inter și AC Milan
| Foto: hajduk.hr

Clubul clujean se află în negocieri avansate cu un fotbalist în vârstă de 30 de ani format de cele două rivale din Italia.

Deși perioada de mercato s-a încheiat, Universitatea Cluj e aproape de o adevărată lovitură. Potrivit informațiilor sosite din Italia, "studenții" sunt pe punctul de a obține semnătura lui Marco Fossati.

Mijlocașul defensiv a fost crescut de Inter Milano și AC Milan și are o vastă experiență în Serie A și Serie B și ar urma să semneze un contract valabil până în iunie 2024.

În ultima perioadă, jucătorul în vârstă de 30 de ani a evoluat pentru Hajduk Split, alături de care a cucerit două Cupe ale Croației.

De-a lungul carierei, Marco Fossati a mai jucat pentru Latina Calcio, Ascoli, Bari, Perugia, Cagliari, Hellas Verona și Monza.

De asemenea, fotbalistul a fost internațional de juniori și de tineret al Italiei, având selecții la naționalele U17, U18, U19, U20 și U21.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza