Lovitură de teatru la „U” Cluj. Erik Lincar se gândește la demisie

Lovitură de teatru la „U” Cluj. Erik Lincar se gândește la demisie
| Foto: FC Universitatea Cluj

Chiar dacă are trei victorii în patru partide în noul sezon al ligii secunde, antrenorul Erik Lincar este supărat şi ar putea demisiona de la Universitatea Cluj.

Sâmbătă, la meciul disputat la Sânmartin, U Cluj-Metaloglobus a fost 2-1, cu golul victoriei marcat la ultima fază.

Posibilitatea părăsirii postului de "principal" este pusă în primul rând pe seama problemelor mari cauzate de operaţia suferită la picior şi care nu-l lasă să-şi facă treaba aşa cum trebuie. Nici la antrenamente, nici la meciuri. Piciorul i se umflă şi are dureri zilnic, iar o decizie finală va fi luată în maximum o săptămână.

Dar în discursul său a fost evidentă nemulţumirea pentru lipsa de încredere în jucători arătată de cei din apropierea echipei, fotbalişti de care Lincar este foarte mulţumit pentru spiritul de luptă pe care îl arată şi modul în care se dăruiesc la jocuri. 

"Mă voi gândi bine, o să văd, o să am o discuţie pentru că sunt momente complicate şi pentru mine. Noapte mă simt cel mai bine, când dorm, dar în timpul zilei mereu mi se umflă piciorul însă nu pot să stau doar în pat, doar acasă, de aceea e o situaţie mai complicată. 

Chiar îmi doresc ca toţi oamenii din Cluj să fie mai aproape de această echipă şi să nu ne băgăm strâmbe unii la alţii doar de dragul de a vedea cine e mai deştept", a declarat Erik Lincar după meciul câştigat in extremis, potrivit digisport.ro.

Lincar spune că are nevoie de 6-7 zile pentru o decizie finală legată de postul său la U Cluj

"La pauză speram că putem întoarce acest rezultat dacă vom reuşi să jucăm ca în prima repriză.  Totuşi, în prima repriză adversarul a avut acea lovitură liberă, golul care un pic ne-a demoralizat pe moment, dar mi-a plăcut reacţia pe care am avut-o . Şi le-am spus la pauză să creadă până în minutul 95, până în minutul 100!  

Am luat-o de la capăt şi fotbalul ne-a răsplătit. Sincer, am avut săptămâni, după operaţie, foarte grele şi ştiţi că în momentul ăsta nu mă pot manifesta ca un antrenor şi asta mă incomodează şi la antrenamente şi chiar mă gândeam la un moment dat dacă e bine să continui.

Sau dacă e bine, poate, să fac ceva pentru echipă pentru că şi eu sufăr foarte mult. Sincer, nu neapărat din cauza victoriei, până la urmă spiritul pe care l-am arătat, până la urmă felul în care s-au dăruit jucătorii mă face să mă gândesc bne. E adevărat că am nevoie de o pauză de 6-7 zile ca să văd, pentru că am chiar mari probleme cu piciorul şi să vedem după aia ce se va întâmpla.

Şi suferinţa mea este destul de mare, eu m-am operat şi a doua zi am venit la Cluj, deşi doctorul mi-a recomandat 21 de zile de odihnă la pat. Nu pot lăsa proiectul pe care l-am început, dar mi-aş dori ca toată lumea să creadă în aceşti jucători. Oricine ar fi antrenor, eu zic că ei au posibilitatea să ducă această echipă la Liga 1. ...", a completat Lincar.

Comenteaza