Liniuţe legale, în weekend, la Jucu

Liniuţe legale, în weekend, la Jucu
Cea de a treia etapă a competiţiei automobilistice "Transilvania Drag Race" va avea loc, în perioada 29-30 septembrie, în localitatea clujeană Jucu de Sus, în parcul industrial Tetarom.

Probele "Transilvania Drag Race" se vor desfăşura în intervalul orar 9-22. Competiţia a intrat în calendarul campionatului Naţional de Drag, omologat de Federaţia Romana de Automobilism Sportiv. Etapa de la Jucu va cuprinde curse de accelerare şi auto&moto, precum şi tunning auto.

"După succesul înregistrat în ediţia precedentă a acestor curse legale, care au avut loc la sfârşitul lunii iunie a acestui an, pe o porţiune neutilizată a Autostrăzii Transilvania, Consiliul Judeţean Cluj a decis să susţină din nou această competiţie sportivă. Sprijinul pe care îl acordăm în vederea organizării şi derulării în bune condiţii a acestui eveniment competiţional are drept raţiune atât dorinţa noastră de a sprijini sportul în general cât şi ideea practicării acestuia în condiţii de maximă siguranţă şi legalitate, astfel încât toată lumea să fie mulţumită şi nimeni să nu aibă de suferit", a declarat  Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Etichete
Comenteaza