Lincar crede în șansele "studenților" la baraj, chiar dacă Dinamo e favorită: ”Toată lumea îmi dă o șansă de 1%. Eu cred în acest 1%”

Lincar crede în șansele "studenților" la baraj, chiar dacă Dinamo e favorită: ”Toată lumea îmi dă o șansă de 1%. Eu cred în acest 1%”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Deși a încheiat play-off-ul cu un eșec, antrenorul Universității Cluj susține că e încrezător că jucătorii săi pot reuși surpriza în cele două meciuri de baraj.

“Șepcile roșii” au încheiat pe locul al treilea Liga a 2-a și vor fi nevoiți să dispute un baraj cu Dinamo pentru promovarea în primul eșalon. Deși echipa din capitală este considerată favorită, Erik Lincar a dezvăluit că are încrede în elevii săi, care ar putea reuși o surpriză.

”Sincer, 99% știam că vom merge la baraj. De asta am și făcut multe schimbări în echipa mea, pentru a da șanse tuturor să aibă minute. Ne așteaptă două meciuri în care, sperăm noi, să ne ridicăm la nivelul echipei de Liga 1, Dinamo.

U Cluj, în acest sezon, a jucat toate meciurile pe teren și astea sunt rezultatele. Am obținut un loc de baraj, de care eram siguri de mult timp. Păcat că nu am reușit să ne calificăm direct în Liga 1. Noi am sperat până în ultimul moment.

În principiu, multă lume m-a sunat. Toată lumea îmi dă o șansă de 1%. Eu cred în acest 1%. Am mare încredere în băieții mei. Vor fi două jocuri în care sper să facem o figură frumoasă. Să fim puternici, mai ales din punct de vedere mental, să punem probleme și, de ce nu, să promovăm.

(De ce 1%?) Nu știu. Toată lumea asta spune: că este Dinamo, că nu va retrograda niciodată din Liga 1. Este o idee din aceasta preconcepută și atunci, până la urmă, noi acceptăm opinia fiecăruia, dar credem în șansa noastră. Noi trebuie să demonstrăm pe teren. Eu îmi doresc cei mai buni arbitrii din România și echipa cea mai bună să promoveze”, a spus antrenorul potrivit Digisport.

Comenteaza