Lincar avertizează înaintea jocului cu Chiajna: “Chiar dacă nu au reușit să înscrie mult sunt o echipă periculoasă”

Lincar avertizează înaintea jocului cu Chiajna: “Chiar dacă nu au reușit să înscrie mult sunt o echipă periculoasă”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Tehnicianul “studenților” a analizat primul meci oficial al anului, împotriva unei contracandidate la promovarea în Liga 1.

Primul meci oficial din 2022 pentru Universitatea Cluj va fi pe teren propriu, contra Concordiei Chiajna. Erik Lincar a lăudat modul în care e organizată defensivă a ilfovenilor și speră să identifice cât mai repede punctele slabe ale adversarilor.

”În acest moment pregătim doar meciul cu Concordia Chiajna. E o echipă care se apară bine, ia puține goluri. Chiar dacă nu au reușit să înscrie mult sunt o echipă periculoasă. Deja am analizat-o alături de staff-ul meu și încercăm să găsim punctele slabe de care să profităm. Ne dorim mult să începem cu o victorie.

Echipele care vor fi în play-off sunt apropiate din punct de vedere valoric. Va fi important ca jucătorii să fie concentrați. Orice greșeală poate costa, detaliile vor face diferența. E nevoie de valoare și experiență pentru că presiunea e foarte mare”, a spus Lincar în podcastul 100% U.

Antrenorul a vorbit și despre importanța suporterilor în meciurile care vor urma. ”Cred că prin rezultate bune vom reuși să aducem surporteri mulți la stadion. Printr-o calificare în play-off, evoluții bune și un loc în frunte, lumea va avea încredere și va veni alături de noi. 25.000 e un ideal, însă m-aș mulțumi și cu 10.000”, a explicat tehnicianul.

Vali Alexandru, “noul transfer” al Universității Cluj

Accidentat după primul meci al sezonului, experimentatul atacant face din nou parte din planurile lui Erik Lincar pentru a doua parte a sezonului. Antrenorul în consideră un nou transfer pe Vali Alexandru și așteaptă cât mai multe reușite din partea sa.

“E ca un atacant nou. Sper să fie ferit de accidentări. Anul trecut a avut o mare eficiență, a dat un gol și o pasă de gol într-un meci. Sper ca în acest an să joace mai mult și să aibă o eficiență la fel de bună. Am mai cochetat cu anumiți atacanți, am preferat jucători din țară.

Pretențiile erau exagerate și atunci, având posibilitatea să mutăm unii jucători pe postul de atacant, rămânem cu pivoții Boiciuc și V. Alexandru”, a declarat antrenorul.

Comenteaza