Liber la schiat! Ninsoarea a dus la deschiderea pârtiei de schi din Feleacu

Liber la schiat! Ninsoarea a dus la deschiderea pârtiei de schi din Feleacu
Pârtia Teleschi de dificultate medie din Feleacu și-a deschis marți, 5 ianuarie, porțile pentru iubitorii de schi și snowboarding.

Odată cu venirea temperaturilor scăzute, și, mai ales, a căderilor de zăpadă, administratorii au amenajat pârtia astfel încât toți clujenii să se bucure de condiții optime pentru practicarea sporturilor de iarnă.

În ceea ce privește SnowPark-ul, acesta este încă în curs de amenajare și se va redeschide în cursul săptămânii, susțin administratorii pârtiei. Aceștia țin să precizeze accesul în cadrul lui va fi permis doar cu cască de protecție și protecție de spate.

Programul pârtiei a rămas neschimbat față de anul trecut, aceasta fiind deschisă în fiecare zi a săptămânii până la ora 22:00, diferite fiind doar orele de deschidere. Astfel, de marți până joi iubitorii sporturilor de iarnă o pot vizita de la ora 16:00, în timp ce în zilele de weekend este disponibilă încă de dimineața de la 10:00, iar vinerea de la ora 14:00. Săptămâna începe cu o zi în care pârtia este preparată după aglomerația din weekend, așa încât lunea se deschide doar la 18:00.

Și prețurile au rămas aceleași ca anul trecut. Astfel, fiecare urcare costă 4 lei, fiind oferite reduceri pentru pachetele cu mai multe urcări: 35 de lei pentru 10 urcări, 50 de lei pentru 15 urcări, respectiv 60 de lei pentru 20 de urcări.

De asemenea, este deschis centrul de închirieri, care oferă persoanelor interesate echipament complet de schi și snowboard la prețul de 30 de lei/ zi. Totodată, a fost amenajată pârtia pentru începători, care își așteaptă "elevii, o urcare cu "baby-lift"-ul costând 1 leu.

În același timp, clujenii cărora practicarea sporturilor de iarnă le stârnește apetitul își pot potoli foamea la Pensiunea Teleschi, unde pot lua masa și se pot "reface" cu un afterski la barul pensiunii. 

Comenteaza