Lemnaru, absent până la iarnă

Lemnaru, absent până la iarnă
Atacantul Valentin Lemnaru, revenit la Universitatea Cluj, după scurtul periplu în Ghencea, va absenta de pe terenul de joc până în iarnă, după accidentarea suferită în meciul Stelei contra lui Aktobe, din preliminariile Ligii Campionilor la fotbal.

Antrenorul lui "U" Cluj, George Ogăraru, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de faptul că nu poate conta pe fostul golgheter al "Șepcilor roşii".

”Ştiu absolut totul despre accidentarea lui. A făcut ieri un RMN. Din păcate, va trebui să mai stea cel puţin două săptămâni şi cred că până în iarnă nu putem să ne bazăm pe el. Este o veste foarte proastă pe care am primit-o ieri. Ne-am fi aşteptat să se fi cicatrizat acea ruptură pe care a avut-o, însă asta este.

Am vorbit şi cu el să rămână cu capul pe umeri, încrezător şi să nu fie dărâmat de această veste. E un jucător de care noi aveam nevoie. M-am bucurat când am aflat că se întoarce la echipă, dar din păcate nu putem să-l folosim în această primă parte a campionatului. Eu sper să se întâmple o minune şi să îşi revină cât mai repede", a spus Ogăraru.

 

 

Comenteaza