Kevin Doukoure e cu gândul la calificarea în play-off: "Știu că putem fi acolo"

Kevin Doukoure e cu gândul la calificarea în play-off: "Știu că putem fi acolo"
| Foto: FC Universitatea Cluj

Mijlocașul Universității Cluj a prefațat întâlnirea dintre "studenți" și FC Voluntari.

Înainte de ultima etapă a turului sezonului regulat al Superligii, "Șepcile roșii" ocupau poziția a 8-a, cu 19 puncte, la doar o lungime de locurile care asigură calificarea în play-off. Kevin Doukoure speră la o victorie contra celor de la FC Voluntari și visează la calificarea în faza superioară a campionatului. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

"Cred că va fi un meci greu, dar trebuie să fim concentrați. Ne dorim să jucăm bine, la fel ca până acum. Ei au o echipă bună, deci trebuie să fim pregătiți.

Nu mă interesează adversarul, mă gândesc la ceea ce am de făcut pe teren. Este mai ușor să jucăm acasă, avem ajutorul fanilor, dar trebuie să fim concentrați la jocul nostru și să jucăm ceea ce știm.

Mă gândesc la play-off, știu că putem fi acolo. Avem o echipă bună, avem un staff bun, suporteri, avem tot ce ne trebuie. Nu avem nicio scuză", a spus mijlocașul.

Universitatea Cluj și FC Voluntari se vor întâlni duminică, 5 noiembrie, de la 15:00. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Voluntari!

Comenteaza