Juniorii lui "U", campioni naţionali la handbal masculin

Juniorii lui
Juniorii II şi IV ai secţiei de handbal masculin de la "U" Cluj au obţinut o medalie de argint şi una de aur la turneele finale desfăşurate weekend-ul trecut la Bucureşti şi Turda.


Juniorii II (născuţi în 1996/1997), antrenaţi de Ioan Ani Senocio sunt vicecampioni naţionali, dupa ce au înregistrat o singura înfrângere în cele cinci meciuri disputate. In finală "studenţii" au pierdut în fata echipei AH Minaur Baia Mare, scor 21-29. Talmaier Roland a fost ales în echipa turneului final, primind titlul de cel mai bun inter dreapta, iar Catiu Paul a fost desemnat cel mai bun centru. Juniorii IV (2000/2001) antrenaţi de Mircea Pârvu sunt campioni naţionali, după ce au inregistrat doar o înfrângere în cele şapte jocuri de la turneul final desfăşurat la Turda, unde au participat 16 echipe din ţară. Aceasta generatie de handbalisti mai are in palmares inca un titlu de campioni naţionali.

"Sunt rezultate deosebite care reflecta munca depusă de copii şi antrenori in ultimii ani şi care sperăm că vor continua şi în următorii ani", a concluzionat şi managerul Mihai Tritean.

Comenteaza