Jucătorii Universității Cluj au prin curaj după victoria cu Chindia: “Trebuie să fim o echipă puternică și să câștigăm toate meciurile din retur”

Jucătorii Universității Cluj au prin curaj după victoria cu Chindia: “Trebuie să fim o echipă puternică și să câștigăm toate meciurile din retur”
| Foto: FC Universitatea Cluj / Cristi Cosma

“Studenții” au reușit să răzbune eșecul din tur și să treacă, scor 3-1, de una dintre principalele contracandidate la promovare.

După un start de sezon ezitant, cu probleme în deplasare, clujenii s-au redresat și au o serie de 14 meciuri consecutive fără înfrângere. Cu un nou antrenor, Bogdan Lobonț, jucătorii Universității sunt mai pregătiți ca niciodată să atace promovarea.

Marcator a două goluri în derby-ul cu Chindia, Iuliu Hațiegan a vorbit despre relația cu noul tehnician. “Ne bucurăm foarte mult pentru această victorie și mă bucur că am înscris. Bogdan Lobonț a fost alături de noi mereu și îi dedicăm această victorie. În vestiar ne-a felicitat și ne-a spus că munca grea de acum începe”, a declarat fotbalistul Universității Cluj.

Golghtereul din acest sezon, Cristian Gavra este convins că Universitatea va promova la finalul sezonului. “Am început puțin mai slab, dar a fost cam singura fază în care ne-au pus probleme. În rest am dominat jocul, ne-am impus și am avut un public incredibil. Bogdan Lobonț e un antrenor bun, e și el la început.

Încă suntem în stadiul în care ne cunoaștem, dar din iarnă vom punce toate lucrurile la punct. Trebuie să fim o echipă puternică și să câștigăm toate meciurile din retur. Avem cele mai mari sanșe la promovare, suntem principala favorită și trebuie să demonstrăm acest lucru”, a precizat atacantul ce a marcat 12 goluri în prima parte a sezonului.

Comenteaza