Jucătorii de la “U” Cluj, pregătiți pentru derby-ul de tradiție cu UTA: “Victoria este obligatorie, nu mai putem face pași greșiți”

Jucătorii de la “U” Cluj, pregătiți pentru derby-ul de tradiție cu UTA: “Victoria este obligatorie, nu mai putem face pași greșiți”
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Formația clujeană va întâlni la finalul săptămânii una dintre cele mai titrate echipe din afara capitalei, dar care acum se luptă la jumătatea clasamentului din Liga a 2-a.

Odinioară un derby pe prima scenă a fotbalului românesc, “U” Cluj – UTA se dispută duminică în eșalonul secund. Istoria și tradiție le obligă pe cele două formații să ofere spectacol supoterilor care le susțin necondiționat. “Studenții” au avantajul moral asupra arădenilor, după ce s-au impus în tur cu 4-0. În plus, meciul este unul capital pentru formația lui Bogdan Lobonț, care nu mai poate face pași greșiți până la finalul stagiunii, dacă vrea să își îndeplinească obiectivul, promovarea în Liga 1.

Răzvan Greu, mijlocașul clujenilor a vorbit depsre importanța partidei de duminică. “Ne așteaptă un meci dificil, dar eu cred că vom câștiga, suntem foarte concentrați. E normal să fie presiune, suntem “U” Cluj și vrem să promovăm. Eu aș vrea să promovăm direct, dar trebuie să luăm în calcul și barajul. Fiecare meci diferă, dar trebuie să fim implicați 100%, victoria este obligatorie, nu mai putem face pași greșiți. Așteptăm suporterii în număr cât mai mare la stadion și le promit că noi vom da totul pe teren”, a spus jucătorul “Șepcilor roșii”

La rândul său, căpitanul Dorin Goga a subliniat faptul că partida poate fi una decisivă. “Nu avem altă soluție decât victoria, în toate meciurile pe care le mai avem de jucat. Cred că ne-a lipsit continuitatea. Putem bate, dar avem momente când arătăm foarte rău și atunci ne poate învinge oricine. Este important ceea ce facem noi, iar dacă noi ne facem treaba mai bine decât celelalte echipe, nu vom avea probleme. Ne dorim promovarea directă, dar vom vedea ce va fi la finalul campionatului. Știam că va fi un sezon dificl, noi am dat totul și credem în continuare în obiectivul nostru”, a punctat Goga.

Partida dintre Universitatea Cluj și UTA se va disputa duminică, de la ora 14:00, pe Cluj Arena.

Comenteaza