Jucătorii de la CFR Cluj domină topul celor mai eficienți fotbaliști din Liga 1 în perioada de pandemie

Jucătorii de la CFR Cluj domină topul celor mai eficienți fotbaliști din Liga 1 în perioada de pandemie
| Foto: facebook.com/cfr1907

CIES Football Observatory a realizat un top al fotbaliștilor cu cele mai bune procentaje de victorii în perioada de pandemie.

Instituția a analizat 42 de ligi din întreaga lume, începând cu 15 martie 2020, notează sport.ro. CIES a întocmit o ierarhie a jucătorilor cu cele mai bune procentaje de partide câștigate atunci când au fost folosiți din primul minut. În primul eșalon din România, topul este dominat de jucătorii de la CFR Cluj.

Pe primul loc se află Mario Camora (73,3%), urmat de Paulo Vinicius (71,4%), Cristi Bălgrădean (71,4%), Valentin Costache (69,6%) și Ciprian Deac (67,9%). Abia pe poziția a șasea se clasează Nicușor Bancu de la CS U Craiova cu 66,7%. Alți trei jucători Gabriel Debeljuh (65,2%), Andrei Burcă (61,5%) și Cătălin Itu (60%) se află pe pozițiile fruntașe ale ierarhiei.

În ceea ce privește marile campionate din Europa, Serge Gnabry de la Bayern Munchen este cel mai eficient, fiind urmat de Bernandro Silva (Manchester City), Mario Hermoso (Atletico Madrid), Jonathan david (Lille) și Alexis Saelemaekers (AC Milan).

Comenteaza