Jocul păcii. CFR şi Vaslui s-au anihilat reciproc în Gruia

Jocul păcii. CFR şi Vaslui s-au anihilat reciproc în Gruia
CFR şi Vaslui au rămas la ritmul de vacanţă şi au oferit un meci modest la debutul lui Miriuţă pe banca “feroviarilor”.

Cele două echipe au dus o luptă surdă la mijlocul terenului, reuşind cu greu să ajungă în preajma careului. Vasluiul a evoluat din minutul 50 în superioritate numerică după ce Monroy a primit cartonaşul roşu, dar nu şi-a creat nici o ocazie clară de gol.

"Sunt convins că ne vom impune, i-am văzut pe băieţi foarte montaţi şi dornici să câştige", spunea pe un ton optimist Vasile Miriuţă înaintea meciului. Acesta a debutat pe banca CFR-ului, dar nu are nici un motiv de bucurie. Echipa sa joacă lent, nu construieşte aproape de loc sau o face foarte greoi, iar în faţă îi lipseşte un om de gol. Vasluiul şi-a pierdut din strălucire după plecarea lui Sânmărtean şi nu poate lega trei faze cursive. Aşa se face că un duel aşteptat de toată lumea în urmă cu două sezoane s-a transformat într-un meci oarecare ce poate induce cu multă uşurinţă o stare de somnolenţă. Deac a alergat în gol, pierzând multe mingi, are acelaşi dribling previzibil de ani de zile, cu mingea condusă spre centru, dar cu toate astea a apucat să tragă la poartă o dată, însă fundaşul Balaur a respins în corner (25). Gabionetta şi-a încercat şi el şansa de la 20 de metri, dar a tras pe centrul porţii (32). Jocul părea să se schimbe în repriza a doua. Monroy a luat cartonaş roşu, fiind trimis la cabine după o intrare întârziată la Madson, însă vasluienii nu au putut profita de omul în plus, iar finalul partidei i-a prins în propriul careu. Fluier final, final de meci şi o remiză albă care reflectă realitatea din teren.

CFR Cluj - FC Vaslui 0-0 (0-0)

l Stadion: Dr. Constantin Rădulescu
l Spectatori: 4000
l CFR Cluj: Felgueiras - Maftei, Cadu, Piccolo, Camora - Djokovic, Monroy - Deac, Rui Pedro (Chuka, 46), Gabionetta (Maah, 75) - Batin (Velayos, 67)
l Antrenor: Vasile Miriuţă

l FC Vaslui: Cerniauskas - Viveiros (Cuero, 57), Celeban, Balaur, Musat - Madson, Razzotti (Enescu, 83) - Ortiz, Abelairas (Pătulea, 70), Antal - Temwanjera
l Antrenor: Liviu Ciobotariu

l Cartonaşe galbene: Cadu (8)/ Razotti (72), Balaur (89)
l Cartonaşe roşii: Monroy (50)
l Au arbitrat: Ovidiu Haţegan - Octavian Şovre, Mircea Grigoriu

Cadu, suspendat

Ricardo Cadu a primit cartonaşul galben în debutul meciului, al nouălea din acest campionat şi este automat suspendat pentru meciul cu Viitorul Constanţa din etapa următoare. Viitorul a reuşit prima mare surpriză din 2014, reuşind să câştige cu 2-1 pe terenul lui Dinamo.

 

Etichete
Comenteaza