Iuliu Mureşan: Vom juca primul meci din Europa League în deplasare

Iuliu Mureşan: Vom juca primul meci din Europa League în deplasare
CFR Cluj va juca primul meci din Europa League pe 14 februarie, a precizat preşedintele clubului de fotbal, Iuliu Mureşan.

"Vrem să mergem până la capăt dacă se poate şi dacă avem puţină şansă. Ce pot să vă spun este că am primit un mesaj de la cineva de la UEFA şi vom juca prima partidă sigur în deplasare în 14 februraie, a doua în 21 februarie, acasă; în 20 decembrie est tragerea la sorţi la Nyon, la Geneva şi ne vom afla adversarul", a declarat Iuliu Mureşan la sosirea lotului CFR-ului pe aeroportul din Cluj, după meciul din deplasare cu Manchester United.

Preşedintele „feroviarilor" a precizat că dacă echipa se va despărţi de jucători doriţi de alte echipe vor fi aduşi alţi fotbalişti, „cel puţin la fel de valoroşi". „Lotul are valoare şi echipa are valoare. Dacă îi dăm vin alţi jucători cel puţin la fel de valoroşi. Noi avem ştiinţa asta la club, să avem totdeauna pasul următor făcut, să avem în vizor jucători, care vin se remarcă, jucători de care poate nu a auzit numeni şi când îi aducem unii ne mai critică, cei care nu se pricep, după aceea vede toată lumea că se remarcă, dau goluri şi îi vindem la preţuri mari", a punctat Mureşan.

CFR Cluj s-a calificat în Europa League, după ce s-a clasat pe locul 3 în grupele Ligii Campionilor.

 

Comenteaza