Iuliu Mureșan: ”Viitorul e o echipă redutabilă, dar n-o să le fie ușor cu noi”

Iuliu Mureșan: ”Viitorul e o echipă redutabilă, dar n-o să le fie ușor cu noi”
Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, anunță că ”feroviarii” nu îi vor face viața ușoară Viitorului în meciul de sâmbătă.

În funcție de rezultatul pe care îl va obține la Ovidiu, CFR Cluj poate decide viitoarea campioană a României. Favoritele principale sunt Steaua și Viitorul, care ocupă primele două poziții din play-off, cu câte 41 puncte fiecare. În cursa pentru trofeu este și Dinamo, care ocupă locul 3, cu 39 puncte. O victorie cu constănțenii ar avantaja FCSB, un eșec ar fi favorabil trupei lui Gică Hagi.

Pentru ardeleni, meciul de sâmbătă va conta doar pentru palmares. CFR ocupă locul 4 din play-off, cu 33 puncte, și nu poate termina mai sus de această poziție. Cu toate astea, președintele formației din Gruia, Iuliu Mureșan, anunță că nu-l interesează cine va lua titlul și că CFR va da totul pentru a câștiga ultimul meci din acest sezon.

"Viitorul e o echipă bună, redutabilă. Eu sper să ne impunem. N-ar fi o minune să ia titlul, au ajuns meritat pe locul 1. Noi vom trata serios acest meci. Nu ne interesează cine ia campionatul. Toate cele trei echipe au șanse, cele mai mari sunt la Viitorul, numai că joacă împotriva noastră și n-o să le fie ușor", a declarat Iuliu Mureșan pe sport.ro.

Oficialul ardelenilor a răspuns și declarațiilor lui Gigi Becali, care le-a sugerat "ferovarilor" ce jucători să bage pe teren cu Viitorul. "Gigi se pricepe la fotbal. Mulțumim pentru sfaturi, dar nu le urmăm".

FC Viitorul - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, în ultima rundă din play-off. Cele două echipe s-au mai întâlnit de trei ori în acest campionat. Ambele formații au câștigat câte un meci, iar un alt duel s-a încheiat la egalitate.

Comenteaza