CFR Cluj s-a chinuit cu Viitorul. Hoban le-a adus trei puncte mari “feroviarilor”

CFR Cluj s-a chinuit cu Viitorul. Hoban le-a adus trei puncte mari “feroviarilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Trupa lui Edi Iordănescu a fost aproape de a se încurca din nou pe teren propriu, însă golul experimentatului mijlocaș a adus un succes la limită, 2-1.

Jocul din Gruia a început cu două ocazii mari ale gazdelor. Mai întâi Rondon a reluat pe lângă cu capul (1), iar Căbuz a reținut mingea trimisă de Burcă (7). Partida a fost una echilibrată, cu un oarecare plus pentru ”feroviari” , care au încercat să își impună jocul. După o jumătate de oră de joc, Camora a centrat în careu, Itu s-a înălțat între fundașii adverși și a reușit să deschidă scorul. Clujenii au conservat rezultatul și au intrat în avantaj la cabine, scor 1-0.

În startul actului secund s-a menținut echilibrul dintre cele două formații. Totuși, la șapte minute de la reluare, Bălgărdean a gafat, Dobrosavlevici a profitat și de greșeala portarului și a restabilit egalitatea (52). Gazdele au acuzat primirea golului, iar jocul a avut de suferit. Mai mult, oaspeții au fost aproape de a da lovitura prin Ganea, a cărui lovitură de cap a lovit bara porții campioanei (67).

Ocazia Viitorului a fost semnalul care i-a trezit pe elevii lui Edi Iordănescu. “Feroviarii” s-au aruncat în ofensivă, însă barajul defensiv al constănțenilor a rezistat în fața asaltului CFR-ului. Totuși, prelungirile partidei au adus bucuria în Gruia, după ce Hoban a înscris în urma unei acțiuni prelungite la poarta Viitorului. Astfel, campioana s-a impus cu 2-1o și ține aproape de FCSB.

Comenteaza