Iuliu Mureşan: “Transferul lui Pinto nu e confirmat”

 Iuliu Mureşan: “Transferul lui Pinto nu e confirmat”
Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat ieri că transferul fundaşului dreapta Ivo Pinto nu este în acest moment o certitudine.

Chiar şi aşa, nu este exclus ca fotbalistul să apară în primul cantonament al verii, pe care "feroviarii" îl vor efectua la Abtenau, în Austria, în perioada 16-28 iunie.

El a adăugat că nici foştii jucători ai Stelei Bucureşti, respectiv Gaz Metan Mediaş, Florin Costea şi Eric de Oliveira, nu reprezintă la ora actuală interes pentru CFR. În schimb, una dintre ţintele echipei este jucătorul Oţelului Galaţi, Liviu Antal. "Despre Pinto nu pot să dau detalii, nu este un transfer confirmat. Ne interesează încă un fundaş dreapta şi un atacant, care s-ar putea să ajungă în cantonamentul din Austria. Ne dorim să câştigăm campionatul şi anul viitor şi să jucăm în grupele Ligii Campionilor. Ne-am dori, de asemenea, să câştigăm Supercupa luna viitoare, dar şi Cupa României. Eric nu a fost contactat de mine. Florin Costea este un fotbalist bun, dar nu este nici el pe lista CFR-ului. În ceea ce îl priveşte pe Liviu Antal, aş putea spune şi da, şi nu. Postul de portar este foarte bine acoperit la noi, dar dacă va reveni Beto va fi extraordinar. Renan e al Sampdoriei. M-am bucurat într-un fel, am fost trist în alt fel. În cantonament nu vor veni toţi jucătorii prezenţi la reunire, se va face o evaluare, iar lotul îl vom defini abia după al doilea cantonament", a declarat ieri preşedintele Iuliu Mureşan.

 

 

Comenteaza