Iuliu Mureșan: ”Încă depindem doar de noi ca să intrăm în play-off și asta e bine”

Iuliu Mureșan: ”Încă depindem doar de noi ca să intrăm în play-off și asta e bine”
Șeful formației din Gruia speră, de asemenea, ca în această iarnă să vină un nou investitor la CFR Cluj.

"Ne-am retras prea repede, ne-am apărat pe linia de 6 metri și nu era cazul. Dacă ne apăram mai avansat, nu se mai întâmpla nimic din toate astea. Încă depindem doar de noi ca să intrăm în play-off și asta e bine.

Am, totuși, speranțe că se va întâmpla ceva bun în această iarnă. E posibil să vină un investitor și să ne rezolvăm toate problemele. Probabil voi face și eu parte din noua conducere", a declarat Iuliu Mureșan pe Digisport.

Antrenorul lui CFR Cluj, Vasile Miriuță, a criticat, însă, arbitrajul din partida de la Voluntari, pierdută de "feroviari" cu 1-2.

"Nu meritam să pierdem astăzi. Am făcut o primă repriză bună. În a doua puteam închide jocul. Din păcate, s-a întâmplat ce s-a întâmplat... Acel 11 metri... Văd că în țara asta, care strigă mai tare are dreptate.

După, un gol din offside în minutul 95. Până acum, nu am zis nimic, dar văd că în țara asta, dacă taci ești prost. Acela a fost penalty? Offside un metru și nu ridici? Să ne mai lase și cel care conduce arbitrajul!", a spus Miriuță.

După eșecul cu ilfovenii, gruparea din Gruia a rămas pe locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off, cu doar 30 puncte. FC Voluntari urcă pe 9, cu 25 puncte.

Comenteaza