Iuliu Mureșan, despre despărțirea de CFR Cluj: “Am plecat fără niciun regret”

Iuliu Mureșan, despre despărțirea de CFR Cluj: “Am plecat fără niciun regret”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Fostul președinte din Gruia a vorbit despre motivele care au dus la plecarea sa din fruntea clubului clujean, pe care l-a condus timp de 17 ani.

Deși părea că revine pe o poziție de putere la CFR, în vară, după plecarea lui Edward Iordănescu, perioada petrecută de Iuliu Mureșan la formația “feroviară” avea să ia sfârșit în scurt timp. Trioul format din Marian Copilu, Bogdan Mara și Marius Bilașco - căruia i s-a adăugat și Daniel Stanciu - a preluat conducerea echipei, iar Mureșan a fost îndepărtat de la CFR Cluj.

După o lungă perioadă în care nu a vorbit despre plecarea sa din Gruia, fostul președinte al campioanei a oferit detalii despre momentul despărțirii. Mureșan acuză incompatibilitatea cu noua conducere.

“Ca să nu intru în amănunte, nu am fost compatibil cu cei care au venit la club. A fost, aşa, o diferenţă de viziune, de multe lucruri, şi nu am mai fost compatibili. Am plecat fără niciun regret. Vorbesc despre toată lumea”, a spus fostul conducător din Gruia, pentru Prosport. În perioada în care Mureșan s-a aflat la conducerea clubului, "feroviarii" au câștigat toate cele 11 trofee din istorie. 

Comenteaza