Iuliu Mureşan crede că şansele CFR-ului la tilul sunt egale cu cele ale Stelei

Iuliu Mureşan crede că şansele CFR-ului la tilul sunt egale cu cele ale Stelei
Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, spune că şansele echipei sale la titlu sunt cel puţin egale cu cele ale Stelei din cauza programului mai dificil pe care îl are formaţia bucureşteană.

“Lupta în campionat continuă. Avem şanse cel puţin egale cu Steaua pentru că programul lor în ultimele cinci etape este mai greu. Dacă noi câştigăm toate cele cinci meciuri s-ar putea să terminăm pe primul loc şi să reuşim chiar eventul. Obiectivul nu s-a schimbat”, a spus Mureşan.

Steaua mai are de jucat, în acest sezon, cu Oţelul (în deplasare), cu Poli Timişoara (acasă), cu Universitatea Craiova (d), cu Dinamo (d) şi cu Gloria Buzău (a). CFR Cluj mai are de jucat cu UTA (d), cu FC Vaslui (a), cu Dacia Mioveni (d), cu Gloria Bistriţa (a) şi cu "U" Cluj (d).

Mureşan consideră că suporterii clujeni sunt foarte dornici să vadă meciuri din Liga Campionilor la Cluj. “Spectatorii clujeni sunt foarte dornici să vadă meciuri de Champions League. Aţi văzut ce frumoasă a fost atmosfera la meciul cu Rapid. Eu cred că dacă aveam un stadion de 24.000 de locuri ar fi fost plin. Am vândut toate bilete cu o zi înainte de meci. Am lăsat doar 10 la sută din capacitate liberă. în meciurile de Champions League o să fie stadionul la capacitate maximă ocupat”, a spus preşedintele Mureşan.

Comenteaza