Iuliu Mureşan are o propunere surpriză pentru şefia Ligii

Iuliu Mureşan are o propunere surpriză pentru şefia Ligii
Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că din punctul său de vedere Ioan Horoba, directorul general al clubului Gaz Metan Mediaş, ar fi persoana potrivită pentru a conduce Liga Profesionistă de Fotbal, a anunţat marţi prosport.ro.

Alegerile pentru postul de preşedinte al LPF vor avea loc pe 14 noiembrie, iar până acum s-au înscris în cursă Dumitru Dragomir, cel care conduce forul din 1996 încoace, şi Gino Iorgulescu.

„Eu aş mai vedea un candidat foarte bun, pe domnul Horoba, care este vechi în fotbal şi cred că i-ar şi place. Poate se vor mai înscrie şi alţii. E foarte important cine aduce mai mulţi bani de la televiziuni. Eu pe acela l-aş vota. Cred că tot Mitică are prima şansă, dar lupta este deschisă", a declarat Mureşan.

În schimb, Dragomir nu crede că ar putea pierde lupta pentru şefia Ligii şi a făcut o paralelă cu titlul unui film cu Bruce Willis în rolul principal, intitulat sugestiv „Greu de pensionat" (RED, în varianta originală - n.red). „Gino Iorgulescu mi-e amic. Dacă mă bate, mă bate. Dar e greu... Nu ştiu dacă aţi văzut filmul de aseară (duminică - n.red)... Sunt greu de pensionat. Eu zic că sunt aproape ca el (n.r. - Bruce Willis)", a afirmat Dragomir, la Digi Sport.

Preşedintele LPF va fi ales în urma voturilor acordate de adunarea generală din care fac parte reprezentanţii celor 18 cluburi din Liga I.

Comenteaza