Ironii din Gruia pentru contestatarii CFR-ului: “Se fac blaturi, dar la cofetărie”

Ironii din Gruia pentru contestatarii CFR-ului: “Se fac blaturi, dar la cofetărie”
Preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, le-a răspuns pe un ton ironic “gurilor rele” din Liga I, după ce finanţatorii principalelor rivale la câştigarea titlului au acuzat un presupus non-combat la partida împotriva campioanei Oţelul Galaţi, câştigată luni de ardeleni (2-0).

Oficialul clubului i-a numit "bolnavi" pe cei care au declarat că rezultatul întâlnirii a fost decis în culise.

Cel mai vehement în acest caz a fost Adrian Porumboiu, finanţatorul formaţiei FC Vaslui, tocmai adversara de luni a clujenilor. "La primul gol un zid trebuia să fie la Oradea şi altul la Cluj. Ce s-a întâmplat demonstrează miliard la sută că am avut dreptate", a declarat şeful vasluienilor la GSP TV, făcând aluzie la prima reuşită semnată de Gabi Mureşan. Replica oficialilor din Gruia a sosit în cursul zilei de ieri.

Preşedintele Iuliu Mureşan a ironizat la unison declaraţiile patronilor din Liga I, despre care a afirmat că sunt menite să-i mobilizeze pe jucătorii lui Jorge Costa. "Blaturile pot să apară pentru că vine Paştele. În 8 aprilie este cel catolic, o săptămână mai târziu cel ortodox, aşadar se fac foarte multe blaturi pe la cofetării. Unii mai facem şi acasă, aşa că nu este nici o problemă. Se poate vorbi de blaturi de cofetărie", a sunat răspunsul lui Iuliu Mureşan.

El recunoaşte că s-ar fi retras imediat din fotbal dacă acuzaţiile de non-combat ar fi fost dovedite. El nu a iertat contestatarii, dar nici presa centrală, pe care a acuzat-o că atacă în mod constant CFR-ul. "La fel cum a spus Arpad Paszkany, pot să mă retrag şi eu şi toată echipa pentru că nu a fost nimic. De aceea suntem senini şi facem asemenea declaraţii, pentru că noi şi jucătorii Oţelului ştim că nu a fost nimic. În rest, nişte conducători bolnavi şi presa care a preluat aceste lucruri. Adrian Porumboiu este unul dintre principalii motivatori ai CFR-ului, ca şi în alţi ani. Ce să zic, e bine", a reacţionat preşedintele clubului. Nici căpitanul Ricardo Cadu nu a tolerat declaraţiile din ultimele zile ale oamenilor din fotbal. "Adrian Porumboiu e o persoană care vorbeşte aşa pentru că nu a câştigat nimic, noi da. El bagă bani, dar nu câştigă nimic. Dacă ar fi demonstrat cineva că am făcut blat cu Oţelul aş fi plecat din fotbal. Suntem o echipă care se bate la titlu şi deranjăm", a încheiat lusitanul.

FC Vaslui - CFR Cluj se joacă luni, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis în direct la Digi Sport, dar şi în format live-text pe site-ul ziuadecj.ro.

 

 

Comenteaza