Ironii din Bănie către golgheterul de la ”U” Cluj: ”Acolo e jupân în vestiar. La noi a intrat în conflicte... s-a crezut cel mai tare”

Ironii din Bănie către golgheterul de la ”U” Cluj: ”Acolo e jupân în vestiar. La noi a intrat în conflicte... s-a crezut cel mai tare”

Ioan Ovidiu Sabău are un mijlocaș care deja a marcat de şapte ori în cele 12 etape scurse până acum şi care a ajuns în fruntea marcatorilor din Superligă. 

Dan Nistor a marcat de şapte ori în 12 etape și este unul dintre cei doi lideri ai vestiarului Universității Cluj, alături de Alex Chipciu. Cu Ioan Ovidiu Sabău pe banca tehnică și Nistor și Chipciu care țin echipa unită, ”U” Cluj merge tot mai bine în campionat. 

Dan Nistor a ajuns la Cluj-Napoca în iarna trecută după ce Universitatea Craiova a renunţat la serviciile sale. Sorin Cârţu a făcut unele declarații despre mijlocașul Universități Cluj și explică de ce nu îl regretă pe jucătorul de 35 de ani. Acesta a mărturisit care au fost, din punctul său de vedere, motivele rupturii dintre Nistor şi gruparea din Bănie.

”La noi a jucat foarte bine în primul sezon. Apoi, în al doilea, a luat atmosfere în el și a intrat în conflicte, s-a crezut cel mai tare. Și eu l-am văzut acolo, la Cluj, cum joacă. Dar să vă spun ceva. Acolo e un jupân în vestiar.

Nu știu dacă ați remarcat, dar și când se dă gol Sabău nu zâmbește. E atmosferă de profesionism. Plus că "U" Cluj nu are obiectiv campionatul. Deci joci altfel acolo, nu e ca la Craiova unde e presiune, unde sunt alte pretenții. 

Nistor stăpânește balonul, asta e clar, dar nu e riscul din Bănie, presiunea pe care o pune și publicul din Craiova”, a declarat Sorin Cârţu, la Digi Sport.

Nistor a ajuns la Universitatea Craiova de la Dinamo în iarna lui 2020. El a disputat 109 meciuri în Superligă pentru olteni, reuşind şi 12 goluri, scrie playsport.ro.

Citeşte şi: Cristi Dulca, declarații despre cei care ”ţin vestiarul” la ”U” Cluj

Comenteaza